Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Geregeld spreken

Geregeld spreken
€ 20,46 Incl. BTW
SubtitelRegels begrijpen, oefenen en doen
DoelSpreken
Startniveau ERKBeginner (A1)
OpleidingsniveauLaag, Midden
Auteur(s)Ditte Oost, Monique Schoorl
Aantal:
Bestellen
Verlanglijst
Vergelijk
Omschrijving Product informatie Extra Informatie Beoordelingen Bekijk ook

Geregeld spreken

Geregeld spreken is een spreekmethode voor laagopgeleide anderstaligen, die ontwikkeld is door en voor de lespraktijk en gericht is op activeren van spreekvaardigheid en het wegnemen van spreekangst. De methode stimuleert  cursisten om  essentiele  regels van de taal stap voor stap toe te passen in het dagelijks leven.

Inhoud (1)
Beknopt

Geregeld spreken

Klik op de link en bekijk hier de  inkijkpagina's .
 
BibliografieBoom 2018
formaat 240 x 170 x 15
pagina's 210
isbn 9789089533524
Inhoud (2)
Uitgebreid

Geregeld spreken

Auteurs Monique Schoorl en Ditte Oost hebben een nieuw model ontwikkeld, waarbij de rol van docent en cursist wordt beschreven volgens de volgorde begrijpen, oefenen, doen en herhalen.

Stap 1: Begrijpen De docent geeft voorbeelden, regels en instructie; cursisten zeggen na. Hier wordt ook de 123-methode (klik op de link over de 123-methode) toegepast, een systeem om cursisten zonder complexe grammaticale termen de Nederlandse woordvolgorde uit te leggen.

Stap 2: Oefenen De cursist gaat aan de slag met praatplaten en oefeningen, en gaat van geleide naar minder geleide opdrachten. Cursisten werken continu, veelal in duo's, lezen elkaar voor en zeggen na.

Stap 3: Doen Als de informatie voldoende begrepen wordt en er genoeg geoefend is, krijgen de cursisten vrijere oefeningen waarin ze het geleerde moeten gaan toepassen. De les wordt afgerond met een spontane spreekoefening.

Stap 4: Herhalen Iedere les wordt er een aantal oefeningen als huiswerk opgegeven om thuis alles nog een keer te herhalen en de nodige kilometers te maken.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: